Garantie

De kracht van passie.

Service staat bij ons op de eerste plaats!

Garantie?

 

Zorgeloos rijden is één van de belangrijkste aspecten na de aankoop van uw nieuwe auto. Voordat de auto’s bij ons vertrekken worden deze altijd gecontroleerd. Hierbij zullen wij de vloeistoffen op pijl brengen en tevens een onderhoudsbeurt uitvoeren indien nodig. Ook bieden wij een aanvullende garantie aan. Deze aanvullende garantie loopt via onze garantiepartner Autotrust.


Het voordeel van deze aanvullende garantie is dat u mogelijke werkzaamheden kunt laten uitvoeren bij uw plaatselijke garage. Handig voor onze klanten die niet uit buurt komen. Voor een vrijblijvend voorstel m.b.t. aanvullende garantie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ons huidige aanbod.

Meer informatie?

Maak een afspraak.

Zorgeloos rijden met een Autotrust garantie!

 

Met een Autotrust garantie behoren onverwachte reparatiekosten tot de verleden tijd en kunt u dagelijks met plezier én zonder zorgen rijden. 


Afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van uw auto bieden wij, in samenwerking met Autotrust, verschillende garantiemogelijkheden aan. 


In de loop der jaren is Autotrust, dankzij een passie voor autotechniek uitgegroeid tot marktleider op het gebied van garantieverzekeringen.